Reparatiemortel

Waar is reparatiemortel goed voor? Je kunt het gebruiken voor scheuren in de betonvloer en beschadigingen aan de betonrand van balkons. Wanneer je niets doet dan kan de schade erger worden.

Dit type beschadigingen komen nooit zomaar en als je besluit om ze verder met rust te laten, dan kan het gebeuren dat ze alleen maar erger zullen worden.

Gelukkig hebben wij er een oplossing voor, reparatiemortel. Met onze mortel worden beschadigingen en scheuren in beton of steen hersteld en voorkom je erger.

Heb je bovenstaande problemen en wil je ze laten repareren? Dan kan Stukadoor Inhuren dit voor je oplossen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

reparatiemortel

Wat is reparatiemortel?

Reparatie mortel is een vorm van mortel waarmee je bijzonder gemakkelijk kunt werken en die een verkorte verwerkingstijd heeft.

Hierdoor is het perfect geschikt om het aan te brengen op ondergronden, die kleine reparatie nodig hebben. Bekijk deze video hoe het aanbrengen van reparatiemortel werkt.

Je kunt met dit product vrij snel de wat kleinere reparaties uitvoeren aan steen en beton. Een sterk materiaal waar je niet zoveel van hoeft aan te brengen voor resultaat.

Beschadigingen repareren met reparatiemortel

Reparatiemortel is prima te gebruiken voor het repareren van kleine beschadigingen in beton of steen. Een goed voorbeeld is een betonvloer die scheuren begint te vertonen.

Dit wil je natuurlijk niet en daarom gebruik je onze mortel om scheuren snel te op te vullen. Ook voorkom je ermee dat deze eventueel erger worden.

Met reparatiemortel aanbrengen vul je de scheur of de beschadiging op, waarna je het vlak strijkt en even kort wacht tot het weer hard wordt.

Zodra het hard is kan de scheur of beschadiging hersteld worden en hoef je niet bang meer te zijn dat het erger wordt. Want wanneer dit gebeurd ben je verder van huis.

Ook kun je reparatiemortel gebruiken in combinatie met een corrosiebeschermer, dit gebeurt wanneer het beton aan het afbrokkelen is en dat je het ijzer in het beton kunt zien.

Betonrot is een vervelende aantasting en kan op de langere termijn voor grote problemen zorgen. Daarom raden wij je aan om dit tijdig te repareren met reparatiemortel.

Reparatiemortel voor beton

Het grote voordeel van reparatiemortel is dat het eenvoudig te gebruiken is. De totale hoeveelheid mortel die nodig is zal afhankelijk zijn van de totale omvang van de beschadiging die je wilt gaan repareren.

Voeg een beetje water toe aan droge reparatiemortel en blijf dit ongeveer 3 minuten mengen tot dat het een mooi en homogeen mengsel is. Zorg er voor dat je wel een mooi glad mengsel krijgt zonder klonten of brokken.

Lees daarom altijd eerst even voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de verpakking om eventuele fouten te voorkomen. Breng daarna de juiste hoeveelheid mengsel aan op de plek die je graag wilt herstellen.

Verdeel daarna het mengsel met een raapspaan aan totdat je een egale dekking hebt. Daarna kun je de reparatiemortel aanbrengen op zowel binnen als buitenmuren.

reparatie mortel

Reparatiemortel voor steen

Steen reparatiemortel is een speciaal cementmengsel dat wordt gebruikt om beschadigde stenen mee te herstellen. Ons team gebruikt voor scheuren, gaten of afgebrokkelde stenen.

Zodra het door ons is aangebracht dan strijken wij het glad en kan het vervolgens uitharden. Als resultaat krijg je een stevige reparatie die de steen hersteld.

Andere mortels die veel gebruikt worden zijn betonmortel, gietmortel, egalisatiemortel en stucmortel. Allemaal producten die je kunt kopen in onze online webshop.

Huur onze stukadoor in

Voor het laten aanbrengen en afwerken van reparatiemortel, huur je natuurlijk een ervaren stukadoor in van Bouwsector Nederland. Meldt je gratis aan voor een offerte.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024