Cementmortel

Voor het storten van funderingen heb je een behoorlijk ferme mortel nodig. Gelukkig kun je met cementmortel in grote hoeveelheden simpel en snel gebruiken.

Met vele mortelvarianten kun je dit niet, maar cement mortel is verreweg de beste optie voor zwaar werk en grote oppervlakken.

Bij Stukadoor Inhuren beschikken wij over een groot online mortel assortiment. Deze kun je gebruiken voor verschillende soorten klussen.

Ben je niet zeker hoeveel je nodig hebt of hoe alles in zijn werk gaat?

Wij geven je graag vrijblijvend advies. Ook als je deze klus wilt uitbesteden dan staan we graag voor je klaar. Vraag dan een offerte bij ons aan voor de beste prijs.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Cementmortel

Wat is cementmortel?

Mortel is een type van beton, dat je veel toepassingen zou kunnen gebruiken. Zo verkopen wij ook cementmortel kant en klaar met hoge korting voor alle soorten klussen.

Met cement mortel is het mogelijk om kleine beschadigingen in beton of steen repareren, maar is het in een andere vormen ook te gebruiken voor vloeren.

Cementmortel zien wij toch eerder als een mortelvariant die voor kleine beschadigingen niet echt geschikt is. Vooral voor de grotere oppervlakten is het ideaal.

Omdat je er vaak veel van nodig hebt verkopen wij het in grote getalen. Omdat het een groot volume is kunnen wij ook meer korting geven. Maak daarom gebruik van onze actie!

Je kunt stellen dat onze cementmortels zo krimparm mogelijk zijn, waardoor je na het storten niet meer bang hoeft te zijn voor een vermindering van de massa.

Ook kun je nieuwe funderingen prima leggen met cementmortel kant en klaar, dit omdat het – na het uitharden – supersterk spul is, dat heel erg lang mee gaat.

Waterdichte cementmortel

Waterdicht cementmortel is speciaal cement dat wij gebruiken om waterdichte constructies te maken. Dit is vaak nodig bij bouwprojecten zoals kelders, zwembaden en wateropslagtanks.

Door extra toevoegingen kan cement mortel waterdicht gemaakt worden. Dit zal ervoor zorgen dat water niet meer binnendringt en duurzaam wordt.

Andere gerelateerde producten die wij verkopen zijn voorstrijk, stucco en wapeningsgaas. Alles wat je te maken heeft met stucen kun je vinden bij StukadoorInhuren.nl.

Cement mortel

Cementmortel laten stucen

We zijn gespecialiseerd in cementmortel stucen en schilderen. De afwerking is waar onze passie ligt. We garanderen namelijk de mooiste afwerking met cement mortel.

Wil je ook door ons geholpen worden? Vraag dan een offerte aan!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024