Stukadoor kosten: prijsbepalende factoren

Stukadoor kosten zijn niet onder één noemer te vangen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten stucwerk. De prijzen varieren tussen de €14 en €17 per vierkante meter.

Daarnaast is het zo dat de stukadoor kosten voor binnen en buiten verschillen. Elk project heeft bovendien een andere omvang.

De grootte van het stukadoorsproject bepaalt daarom ook voor een groot deel de stukadoor kosten. Vraag voor de goedkoopste prijs een gratis offerte bij ons aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Stukadoor kosten

Wat kost een stukadoor?

Iedereen die een muur of plafond of beide willen laten stukadoren is nieuwsgierig naar het antwoord op deze vraag

Het antwoord op de vraag ´Wat kost een stukadoor´ is echt niet zo gemakkelijk te geven. Dat is zoals gezegd van de genoemde factoren afhankelijk.

Het is wel mogelijk om te vertellen dat de stukadoor kosten te zien zijn als een stukadoor prijs m2. Maak gebruik van de aanbieding die Stukadoor Inhuren momenteel heeft.

Stucadoor kosten per m2: gangbare rekenmethode

Onze stukadoorsbedrijven werken met stukadoor kosten per m2. Dat is het meest gangbaar, hoewel er toch ook wel uitzonderingen zijn.

Bijvoorbeeld als het om een heel klein project gaat. In dat geval bestaat de kans dat er sprake is van stukadoor kosten per uur.

Bijvoorbeeld als het gaat om de prijs stukadoor badkamer als het oppervlak heel klein is.

U krijgt dan net als bij de m2 prijs een totaalprijs, maar dan gebaseerd op het aantal uur. De arbeidsuren gelden overigens als het grootste deel van de stukadoors kosten. Dit naast de materiaalkosten.

De stukadoor kosten zijn afhankelijk van:

  • Het type stucwerk: materiaal en uitvoering
  • Rekenmethode: per m2 of per uur
  • Binnen of buiten stukadoren
  • Omvang van het project

Ontdek wat kost stucen per m2 bij Stukdoor Inhuren en vergelijk deze met zelf stucen.

Stukadoor kosten

Kosten stucadoor nieuwbouw

De prijs stukadoor nieuwbouw komt op dezelfde manier tot stand als de stukadoor kosten voor bestaande bouw of renovatieprojecten.

De stukadoor kosten voor nieuwbouw zijn ook gewoon afhankelijk van het gewenste type stucwerk en de omvang van het project.

Het is gelet op de stukadoor kosten m2 wel aantrekkelijk om meteen de hele nieuwbouwwoning te laten stukadoren. Een grotere omvang leidt tot lagere stukadoorkosten per m2.

Waarom is er een verschil in stukadoor kosten per m2?

Er is sprake van een prijsrange als het gaat om de stukadoor kosten. Dat betekent dat er een vanaf prijs is bij stucwerk.

De vanaf prijs is van toepassing op de stukadoor kosten per m2 omdat het hier om de omvang gaat. Een project van grootte omvang kost per definitie minder stukadoor kosten per m2.

Het is dus gewoon voordeliger om meteen meerdere muren en wanden te laten stukadoren door een van onze stukadoors. Dat kost per saldo per m2 dan minder.

Verschillen in stucwerk en verschillen in stukadoor kosten

Er zijn allerlei verschillende soorten stucwerk. Daarom zijn er ook verschillen in de stukadoor kosten voor deze uiteenlopende vormen van stucwerk.

De stukadoor kosten voor spackspuitwerk zijn bijvoorbeeld het laagste. De stukadoor kosten zijn hoger als het gaat om het afleveren van sausklaar stucwerk.

De stukadoor kosten voor raapwerk zijn in verhouding weer duurder dan het opleveren van behangklaar stucwerk.

Er geldt voor elke type stucwerk een prijsrange met vanaf prijs voor de stukadoor kosten per vierkante meter. Zo ook voor het buiten aanbrengen van gevelpleister met of zonder isolatie.

Overzicht van de verschillende soorten stukwerk met variabele stukadoor kosten:

Wat kost een stukadoor zwart?

Een stukadoor zwart betalen scheelt je 9 procent bij bestaande bouw en 21% bij nieuwbouw. Wij raden je echter niet aan om zonder bon iemand in te huren.

Buiten dat je officieel iemand niet zwart mag betalen zien wij het wel af en toe om ons heen gebeuren. Het zijn dan vaak stukadoors van Marktplaats of Facebook die wel even het klusje willen klaren.

Het resultaat is dan vaak matig in het begin maar na een paar weken beginnen de problemen. Het gaat scheuren of in sommige gevallen laat de stuc los. Maar wie gaat het dan maken? Er is immers geen bon en de stukadoor is niet/slecht te bereiken.

Met onze aanbieding is het echt niet meer nodig om een beunhaas contant te betalen. En mocht je een grote klus (of meerdere klussen hebben) dan willen we best nog even kijken of we iets met de prijs kunnen doen.

Heb je een stukadoor gevraagd om korting? Doe dit altijd vooraf en leg het vast op de mail of ap. Met dat betref is het belangrijk om transparant te zijn om problemen achteraf te voorkomen.

Kosten stucadoor

Stukadoor gezocht prijs

Er zijn nog veel meer opties als het gaat om stukadoor gezocht prijs. Zo vindt u niet alleen via Marktplaats een groot aanbod, maar ook via Werkspot.

Dan moet u nog maar net de juiste zien te vinden. Al die moeite die het kost om via dergelijke kanalen te zoeken, kunt u zich besparen.

Vraag gewoon bij ons een offerte voor stukadoor kosten aan. Dan weet u meteen waar u aan toe bent en heeft u de zekerheid van kwaliteit. Dat is echt veel meer waar dan de paar centjes die u anders bespaart.

Stukadoor kosten inzichtelijk en transparant

Wij bieden u het voordeel de stukadoor kosten inzichtelijk en transparant te maken. Het kost u geen enkele moeite om daar bij ons inzicht in te krijgen.

Wat u dan moet doen? Alleen even het contactformulier invullen en dan neemt onze stukadoor eerst even contact met u op.

Om de stukadoor kosten transparant en inzichtelijk te maken, is het wel nodig om uw wensen duidelijk te hebben. Daarom vindt er ook telefonisch contact plaats.

Telefonisch contact en aanbod vrijblijvende offerte

Uw aanmelding via het contactformulier is uiteraard vrijblijvend. Dat geldt ook voor de te verstrekken offerte met stukadoor kosten.

Het telefonisch contact en de aanmelding vormen de basis voor het uitbrengen van een offerte door onze stukadoor.

Gaat u met de offerte voor de stukadoor kosten akkoord? Dan volgt er een planning waarop de werkzaamheden gaan beginnen. Zo gemakkelijk is het.

Zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid

De stukadoor kosten die onze stukadoors in rekening brengen, behoren tot de laagste van de markt in Nederland.

Naast de aantrekkelijke tarieven bieden onze stukadoors ook meteen kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid.

U betaalt voor de klantgerichte service in elk geval geen extra stukadoor kosten. De excellente service is gewoon gratis.

Wij zijn actief in het hele land. Het maakt niet uit waar u woont om een offerte stukadoor kosten aan te vragen.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024