Betonmortel

Het storten van een nieuwe fundering is een grote klus die een stevige vorm van betonmortel nodig heeft.

Het moet een mortel zijn die je in grote hoeveelheden kunt storten, omdat het in een keer een groot oppervlakte moet kunnen beslaan.

Beton mortel is daarom bij uitstek ideaal voor het grovere werk en wordt daarom veel gebruikt. Bij Bouwsector Nederland hebben we de beste mortel voor het zware werk.

Heb je een klus die je graag met ons wil bespreken? Ons team kan elke muur voor je herstellen of stucen. Vraag voor de beste prijs een gratis offerte bij ons aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Betonmortel

Wat is betonmortel?

Mortel is een beton type dat je voor verschillende toepassingen kan gebruiken. Zo hebben wij ook mortels voor het repareren van relatief kleine beschadigingen in beton of steen.

Zoals eerder besproken is betonmortel bij uitstek uitermate geschikt voor het grovere werk. Deze variant wordt vaak bij ons in vrij grote hoeveelheden gekocht en in een keer gebruikt.

Net als bij andere mortels is beton mortel krimparm en is het erg geschikt voor meerdere werkzaamheden. Wie een fundering legt met onze mortel, krijgt een beresterke ondergrond.

Andere mortelsoorten die je bij ons online kunt kopen is cement mortel, giet mortel, egalisatie mortel en stuc mortel. Tijdelijk geven wij op deze producten 10% korting.

Betonmortel aanbrengen

Wij vinden betonmortel erg geschikt voor de grote klussen!

Waar je voor het repareren van kleine beschadigingen vooral gebruik maakt van reparatiemortel, gebruik je betonmortel voor:

  • Bijstorten
  • Het vervaardigen van betonnen delen
  • Het leggen van een betonvloer
  • Of het aanleggen van een fundering.

Beton mortel bestaat uit een mengsel van cement, zand en grind en kan prima in combinatie met andere materialen gebruikt worden. Denk aan een vertrager, versneller of een waterdichtingsmiddel.

Wie twijfels heeft over welke middelen er gebruikt moeten worden om het beste resultaat te bereiken, kan altijd contact met Stukadoor Inhuren voor raad, daad en advies.

Beton mortel

Hoeveel beton mortel kopen?

De hoeveelheid betonmortel die je nodig kunt hebben, is soms lastig te berekenen. Daarom staan onze specialisten voor je klaar om je te helpen met het rekenwerk.

Zo weet je straks dat je niet met een overschot of tekort komt te zitten. Dus als je er niet uitkomt, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je met het bepalen van de hoeveelheid die nodig is.

Omdat je betonmortel goed kunt gebruiken in combinatie met meerdere producten, raden we je aan om altijd binnen de lijn van onze producten te blijven.

Je wilt namelijk dat producten goed op elkaar zijn afgestemd, zodat je zeker het maximale resultaat behaalt uit de betonmortel en de toevoegingen.

Betonmortel laten aanbrengen en afwerken

Als specialist in beton mortel helpen wij je graag bij het afwerking van je muren. Elk jaar helpen wij honderden woningbezitters door heel Nederland.

Wil je ook betonmortel gebruiken voor een project? Dan staan onze stukadoors voor je klaar. Vraag geheel vrijblijvend een goedkope offerte bij ons aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024