Wat kost stucen per m2?

Iedereen wil natuurlijk weten wat kost stucen per m2. Dit zijn de gemiddelde prijzen per vierkante meter. Deze zijn gebaseerd op de top 10 stukadoorsbedrijven in Nederland:

Voor een goed beeld over de stukadoor kosten voor jouw woning bieden wij een offerte. Deze is gratis en geheel vrijblijvend bij ons aan te vragen.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Wat kost stucen per m2

Wat kost plafond stucen per m2?

Gemiddeld kost een plafond stucen tussen de € 14,- en € 30,- per vierkante meter. De exacte prijs die je precies betaalt is afhankelijk van:

  • Het aantal vierkante meters
  • Het soort stucwerk
  • De afwerking en de moeilijkheidsgraad.

Het bedrag kan ook nog wel eens variëren door de regio waarin je woont. Dit probleem heb je bij stukaadoorinhuren.nl niet! Wij hebben namelijk een landelijke dekking.

Wat kost een muur stucen per m2?

De kosten voor een muur stucen liggen gemiddeld op €10 tot €16 per vierkante meter. Er zijn ook hier een aantal factoren die de totaalprijs zullen beinvloeden.

Omdat wij met lokale stukadoors werken en groots materiaal inkopen, kunnen wij een prijs neerleggen die goedkoper is dan die van onze concurenten.

We zijn een team met 20 jaar ervaring en leveren altijd vakwerk. Onze afwerking is geweldig en door onze aanbieding ook nog eens financieel heel erg interessant.

Wat bepaald de prijs van stucwerk?

De prijs van stucen hangt af van een aantal factoren:

  1. De oppervlakte: De grootte van het te stucen oppervlak speelt altijd een grote rol bij het bepalen van de prijs. Over het algemeen kun je zeggen dat hoe groter je oppervlak is, hoe lager de vierkante meter prijs zal zijn.
  2. Ondergrond: Wat van invloed kan zijn op de prijs is de staat van de ondergrond. Wanneer je ondergrond bijvoorbeeld beschadigd of ongelijk is, dan kunnen er extra voorbereidingen nodig zijn. Dit zal de kosten verhogen.
  3. Het type stucwerk: Zoals eerder uitlegt zijn er verschillende soorten stucwerk. Enkele voorbeelden zijn spachtelputz, sierpleister en tadelakt. Elk type stucwerk heeft zijn eigen materiaalkosten en arbeidsintensiteit. Dit is natuurlijk van invloed op de prijs.
  4. De complexiteit: Sommige stucwerk klussen zijn complex. We hebben het dan over speciale vormen, bochten of moeilijk bereikbare plekken. Voor dit soort werkzaamheden kun je niet elke stukadoor inhuren. Er is extra vakmanschap vereist.
  5. Afwerking: De afwerking die je wil bepaald voor een groot deel de totaalprijs. Zeker wanneer je kiest voor texturen, speciale kleuren of decoratieve elementen.
  6. Woonplaats: Gelukkig voor jou heeft Bouwsector Nederland een landelijke dekking! Je bepaald bij ons dus geen voorrijkosten of andere kosten zoals bij andere stukadoorsbedrijven.

Wat kost stucen per m2 voor mijn woning?

Wat stucen kost per vierkante meter voor je complete woning moeten wij berekenen. In de meeste gevallen kun je het beste eerst een offerte aanvragen voor een richtprijs.

Daarna nemen wij contact met je op om al je wensen in kaart te brengen. In veel gevallen zullen we dan eerst een afspraak met je maken om de wanden of plafonds te beoordelen.

Wij merken dat veel klanten niet goed kunnen inschatten of de ondergrond in orde is. Vanwege deze reden komen wij graag even langs om alles met je na te lopen.

Zie het als een kennismakingsgesprek waarbij partijen vrijblijvend te weten komen waar ze aan toe zijn. Dit maakt alles transparant en voorkomt eventuele problemen achteraf.

Wil je de exacte prijs weten voor het stucen van je huis? Vul dan ons contactformulier in!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024