Gietmortel

Gietmortel wordt door ons veel gebruikt in de bouw voor verschillende doeleinde. Je maakt het door cement, zand, water en een bepaalde stof te mengen.

Het mooie van deze mortel is dat het zich zelf kan egaliseren en in vlakke lagen kan verspreiden, dit zonder hulp van een stukadoor.

Voor veel van onze projecten is het ideaal omdat wij er vrij simpel een gelijkmatige afwerking mee kunnen realiseren. Het is dus een simpele en vrij goedkope oplossing voor muren.

Wil je giet mortel laten aanbrengen en afwerken? Huur dan onze stukadoors in voor het beste resultaat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Gietmortel

Wat is gietmortel?

Gietmortel een mengsel die wij gebruiken voor de bouw en constructie, om structurele elementen te vullen of te gieten. Over het algemeen combineren wij het met cement, water en zand.

De ingrediënten die wij gebruiken kunnen wel eens variëren omdat de sterkte van het mengsel soms anders moet zijn. Wij zijn namelijk inzetbaar op kleine en grote projecten.

Voor holtes, scheuren en openingen in betonnen constructies kun je met giet mortel prima opvullen. Dat zie je bij het bevestigen van ankers, bouten en andere beton inzetstukken.

Krimpvrije gietmortel

Krimparme gietmortel gebruiken wij zelf om een minimale krimp te krijgen tijden het uithardingsproces. Andere mortels kunnen krimp vertonen wanneer het droogt, wat kan leiden tot scheuren en vervormingen van het oppervlak.

Krimpvrije giet mortel is perfect voor het realiseren van een glad en gelijkmatig oppervlak te creëren zonder zichtbare scheuren.

Voor betonnen oppervlakken en voor het gieten van dunnen betonlagen kun je het gebruiken. Met deze mortelsoort hebben wij een goede controle over het eindresultaat.

Andere mortels die wij verkopen in onze webshop zijn cementmortel, betonmortel, egalisatiemortel, reparatiemortel en stucmortel.

krimpvrije gietmortel

Gietmortel kopen

Wanneer je giet mortel wilt kopen dan zijn er meerdere merken en leveranciers. Dit zijn wat ons betreft de bekende merken:

  • Weber: Dit is een toonaangevende fabrikant van gietmortels.
  • Sakrete: Een prima prima partij beton- en mortelproducten.
  • Artex: Zij verkopen producten voor vloeren en muren.
  • Sika: Een wereldwijde leverancier van bouw chemische producten.
  • Mapei: En Italiaans bedrijf met enorm veel bouwproducten produceert.

Bij het kopen van gietmortel zijn de specificaties van het product van belang. Let ook op het uithardingstijd, de mengverhoudingen en andere belangrijke kenmerken.

Gietmortel laten aanbrengen en afwerking

Niet iedereen wil of kan zijn eigen muren stucen of bijwerken. Daarom bieden wij verschillende diensten aan om je woning af te werken.

Heb je daar interesse in? Vraag een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024