Wandafwerking

Wandafwerking en muur decoraties zijn er in vele soorten en verschillende m2 prijzen. Elke renovatiewoning of nieuwbouwwoning verdiend een mooie gladde en strakke afwerking!

Maar welke soorten muurafwerkingen zijn er te koop en wat kost een muur laten afwerken per m2? In ons blog geven wij uitleg over alles wat je moet weten over de soorten en kosten.

Een goedkope wandafwerking van stucwerk is nu populair omdat het duurzaam en flexibel is. Dit zijn de bekendere soorten stucwerk die wij dagelijks aanbrengen:

Bovenstaande opties hebben allemaal een unieke textuur en uitstraling. Wil je ook strakke wanden? Vraag dan snel een offerte aan en maak gebruik van onze aanbiedingsprijs!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Wandafwerking

Wandafwerking soorten

De zijn de prijzen die wij rekenen voor de verschillende vormen van wandafwerking:

Op dit moment geven wij 10 procent korting op alle materialen en werkzaamheden. Vraag voor meer informatie een offerte bij ons aan!

Wat is de beste wandafwerking voor nieuwbouw?

Elke nieuwbouwspecialist zal kiezen voor latex spuitwerk of renovlies. Dit is een type behang dan oneffenheden en eventuele scheuren prima kan wegwerken.

Bij nieuwbouwwoningen zetten 5 jaar lang de muren in en uit. Hier kun je verder niets aan doen behalve de muren er tegen beschermen. We hebben het dan over de zichtbare schade.

Wanneer je niet veel geld te besteden hebt dan kom je uit bij spachtelputz. Wanneer je een grove korrel neem dan zie je praktisch niets meer van putjes, kuiltjes of andere problemen.

Wij begrijpen als geen andere dat het best lastig is om te bepalen welke wandafwerking past bij je woning en wensen. Vanwege deze reden bieden we je gratis advies. Meldt je daar voor aan! Onze stukadoor zal dan bekijken wat de beste keuze is.

Welke wandafwerking binnen

Je kunt binnenmuren niet vergelijken met buitenmuren. De wand afwerking binnen hoeft bijvoorbeeld niet bestand te zijn tegen weersinvloeden.

De enige ruimte waar je enigszins rekening moet houden met water is in de badkamer. Dit is dan ook de reden om daar te stucen met waterbestendige stuc.

Over het algemeen je elke binnenmuur glad stucen. Zeker bij renovatiewoningen kan dit een wereld van verschil maken.

Bij nieuwbouw raden we je altijd aan om te gaan voor behang. Zeker wanneer het gaat voor het afwerken van gipsplaten. Je kunt hier namelijk eventuele haarscheurtjes weg werken.

Wand afwerking

Wandafwerking badkamer

Zoals we hierboven aangeven moet je bij badkamers andere materialen gebruiken. Het waterdicht laten stucen van een badkamer wint natuurlijk altijd van tegels!

Om tot een goed en blijvend resultaat te komen gebruiken wij altijd waterdichte gips of cementgebonden mortel. Dit zal ervoor zorgen dat je muren jarenlang goed blijven.

Wil je wanden laten afwerken?

Wij zien de specialist als het gaat om wandafwerking! We hebben de laatste 20 jaar niets anders gedaan dan wanden afwerken met stuc of behang. En met succes!

In onze reviews kun je lezen dat wij altijd gaan voor kwaliteit tegen de scherpste prijs per vierkante meter. Ben je benieuwd naar onze diensten? Vraag dan een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024