Schilder voor al uw schilderwerk

U heeft een schilder nodig? Kies dan voor een van onze schilders die ervaren zijn met het uitvoeren van alle schilderwerken. Wij voeren in heel Nederland schilderwerken uit.

Wilt u de binnenkant van uw woning opknappen? Onze huisschilder staat graag voor u klaar om het interieur te schilderen.

Of heeft u een kantoorpand of ander bedrijfspand dat aan een opknapbeurt of onderhoudsbeurt toe is? Een professionele schilder inhuren is bij ons zeer voordelig.

Een kamer schilderen of misschien een complete woning? Bouwsector Nederland heeft de juiste vakman en de beste prijs. Vraag een offerte aan!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Schilder inhuren van Stukadoor Inhuren.

Huis schilder voor binnen en buiten

Onze huisschilder voert op professionele wijze alle schilderwerkzaamheden uit. Bijvoorbeeld het schilderen van kozijnen buiten en binnen. Of het schilderen van wanden.

De schilderwerkzaamheden variëren dan ook van een muur sauzen tot een plafond sauzen. Het is ook mogelijk om een van onze schilders in te huren voor andere schilderwerken.

Bijvoorbeeld om een trap te schilderen. Of om deuren in uw woning of bedrijfspand van een nieuwe verflaag te voorzien.

Huisschilder voor strakke afwerking

Het is als u geen ervaring heeft met schilderen zeker aan te raden om een van onze huisschilders in te huren. Dan bent u van een strakke afwerking verzekerd.

Het sauzen van een plafond is voor een doe-het-zelver een lastige klus. Bijvoorbeeld om een resultaat zonder strepen te krijgen. Onze vakmannen leveren het perfecte resultaat.

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor het schilderen van kozijnen, deuren en de trap. Als u onervaren bent, is de kans op lopers groot. Daarom raden wij ook aan om voor vakmanschap te kiezen.

 • Schilderwerk binnen
 • Schilderwerk buiten
 • Kozijnen schilderen
 • Muren schilderen
 • Plafond schilderen
 • Trap schilderen
 • Deur schilderen

Uiteraard kunnen onze schilders ook je muur spuiten of het plafond spuiten.

Plafond sauzen

Wilt u het plafond witten? Huur dan een schildersbedrijf in dat expert is op het gebied van het witten van plafonds.

Het is natuurlijk ook mogelijk om naast het witten van het plafond ook de muren meteen op te frissen. Dan ontstaat er een compleet nieuwe en verfrissende look.

Het sauzen van het plafond is overigens ook in andere kleuren mogelijk. Besteed het dan zeker uit een van onze professionals in het schildersvak.

Schilder

Voorbereiding voor het sauzen van het plafond

Een goede voorbereiding is ook in het schildersvak het halve werk. Bijvoorbeeld het verwijderen van lampen die aan het plafond hangen.

Het afdekken van de vloer is eveneens een voorbereidende taak. Dat geldt overigens eveneens voor het afplakken van kozijnen.

Het is belangrijk dat er ruimte is om het plafond te schilderen. Meubels aan de kant of goed afdekken, valt dus eveneens onder de voorbereiding.

Plafond ontvetten en sauzen

Indien het plafond erg vettig of vuil is, geldt dat het nodig is om eerst het plafond te reinigen. Dat heeft met de hechting van de saus en een strak resultaat te maken.

Mochten er gaatjes in het plafond zitten of scheuren dan herstelt onze schilder deze door ze op te vullen. Daarna gaat onze schilder aan de slag met het sauzen van het plafond.

Afhankelijk van het type plafond is het mogelijk dat er eerst nog een behandeling met voorstrijk plaatsvindt. Bijvoorbeeld als het een plafond in een nieuwbouwwoning betreft.

 • Plafond witten of andere kleur
 • Afdekken en afplakken
 • Lampen verwijderen
 • Ontvetten
 • Eventueel voorstrijk aanbrengen
 • Sauzen

Trap schilderen 

Een geverfde trap zonder bescherming slijt snel. Daarom is er periodiek natuurlijk een nieuwe verfbeurt nodig. Dat is ook het geval als u in een nieuwbouwwoning trekt en u de trap geschilderd wilt hebben.

Een geschilderde trap staat fantastisch en is als woontrend ook populair. Heeft u de trap in de woonkamer? Ook dan is het mooi om de trap te laten schilderen.

Het schilderen van de trap is specialistisch en nauwkeurig werk. Onze goede schilders hebben een uitgebreide ervaring in het schilderen van trappen. Huur dan ook voordelig onze schilder om uw trap te laten schilderen.

Voorbereiding trap verven

Bij een al eerder geschilderde trap is de kans groot dat er sprake is van het afbladderen van verf. Of dat er beschadigingen zijn.

Het is afhankelijk van de situatie of onze schilder al het verf er afhaalt of alleen de afbladderende deeltjes.

Eventuele beschadigingen en gaatjes zijn te repareren. Onze vakman gebruikt daarvoor onder meer plamuur om de trap weer een strak uiterlijk te geven.

Schoonmaken, ontvetten, schuren en verven

In het proces naar het verven toe, voert onze professional nog een aantal klussen uit. Bijvoorbeeld met het schoonmaken van de trap of te ontvetten.

Voordat de schilder met het verven van de trap begint, schuurt bij deze op. Dat zorgt namelijk voor de beste hechting.

Er is voor trappen speciale slijtvaste verf beschikbaar. Dat is een ideale keuze als u verder niet voor bescherming op de trap kiest.

 • Afgebladderde verf verwijderen
 • Beschadigingen herstellen
 • Schoonmaken
 • Schuren
 • Trap verven met slijtvaste verf

Kozijnen schilderen

Het is belangrijk het houtwerk aan de buitenkant van uw woning goed te onderhouden. Bijvoorbeeld kozijnen rond de ramen en deurstijlen.

Als u nalaat onderhoud te plegen aan de kozijnen dan verslechtert de conditie. Dit als gevolg van de weeromstandigheden. Bij achterstallig onderhoud is er bovendien vaak sprake van houtrot.

Onze onderhoudsschilders zorgen met het schilderen voor het onderhoud van houtwerk als kozijnen. Indien van toepassing is reparatie van houtrot eveneens mogelijk.

Hoe vaak kozijnen laten schilderen?

Goed onderhoud betekent dat het om de zoveel jaar nodig is om de kozijnen aan de buitenzijde opnieuw te laten schilderen.

Doorgaans is het nodig om het onderhoud aan kozijnen in de vorm van schilderen om de drie tot vijf jaar uit te laten voeren.

Uiteraard spelen de weersomstandigheden en de locatie van de kozijnen een rol bij de onderhoudsfrequentie.

Schilders

Uitvoering kozijnen schilderen

Het schilderen van kozijnen begint bij het begin. Indien nodig verwijdert onze schilder eerst de oude verflaag door deze af te branden. Bijvoorbeeld als de verf is afgebladderd.

Het vetvrij en stofvrij maken van de houten kozijnen is belangrijk voor een goede hechting. Het schuren vormt eveneens een onderdeel van de voorbereiding.

Er komt altijd eerst grondverf op kozijnen. Daarna zorgt onze schilder voor het aflakken van de kozijnen in de door u gewenste kleur. Afhankelijk van de kozijnen volgt er nog een ronde met aflak.

 • Onderhoud buitenkozijnen
 • Reparatie houtrot
 • Om de drie tot vijf jaar schilderen
 • Verf afbranden
 • Schuren
 • Vetvrij en stofvrij
 • Grondverf
 • Kozijnen aflakken

Onze schilder kan ook een betonlook muur maken met speciale verf. Dit geeft een zeer warm uiterlijk.

Deuren schilderen

Voor alle houtwerk binnen en buiten het huis is het belangrijk om onderhoud te plegen. Buiten uiteraard net even wat vaker dan binnen.

In huis wilt misschien de binnendeuren een andere kleur geven. Of dezelfde kleur behouden, maar wel met een nieuwe verflaag.

Het is altijd mogelijk om onze schilder in te huren voor het schilderen van uw binnendeuren en uiteraard ook buitendeuren.

Werkwijze deur schilderen

Bij het schilderen van een deur is het belangrijk dat deze vrij is van vet en vuil. Tijdens het schuren is het anders mogelijk dat vet in de deur geschuurd wordt.

Eerst dus ontvetten en daarna controleren of er ook reparaties nodig zijn. Als de deur beschadigd is, herstelt de schilder dit. Bijvoorbeeld door plamuur te gebruiken.

Daarna volgt het schuurwerk en is het tijd om de deur in de grondverf te zetten. Vervolgens lakt onze huisschilder de deur af na nog een keer opschuren in de door u gewenste kleur.

Binnendeuren en buitendeuren schilderen

Het is uiteraard mogelijk om zowel de binnendeuren als de buitendeuren door onze professionele schilder te laten schilderen.

Het is doorgaans voordeliger om meer schilderwerkzaamheden tegelijk uit te laten voeren. Bijvoorbeeld door binnendeuren, buitendeuren en de kozijnen te laten schilderen.

Verder is het mogelijk om de verf door onze schilder te laten meenemen. U hoeft alleen de kleur maar te kiezen en onze huisschilder neemt u alles uit handen.

 • Binnendeuren
 • Buitendeuren
 • Ontvetten
 • Reparatie
 • Schuren
 • Grondverf
 • Opschuren
 • Aflak

Muren sauzen

Het is altijd leuk om het interieur een andere look te geven. Het schilderen van de muren in een andere kleur brengt al direct een andere sfeer met zich mee.

Het sauzen van muren is een van de vele schilderwerkzaamheden die onze schilder graag voor u uitvoert. Uiteraard met een strakke afwerking en in de kleur die u wenst.

Het is mogelijk om alle stucwerk muren in dezelfde kleur te laten schilderen. Of om voor een combinatie van kleuren te kiezen. Zo vestigt u bijvoorbeeld op één muur met een andere kleur de aandacht.

Muur in kleur naar keuze schilderen

Het lijkt zo gemakkelijk om een muur te sauzen, maar het valt vaak toch wel tegen. Helemaal als u voor kleur op de muur kiest, is het minder eenvoudig dan u denkt.

Het sauzen van een muur in bepaalde kleuren vereist echt wel de nodige vakkennis en ervaring. Daar voldoen onze schilders uiteraard aan.

Heeft u het zelf wel eens geprobeerd? De kans is groot dat u dan verschillen in kleur zag als het klaar was. Of dat er strepen of sausdruipers op de wand te zien waren.

Werkwijze muur sauzen

Onze schilders werken netjes en professioneel. Dat betekent dat onze professional de nodige ruimte creëert om te sauzen en de vloer afdekt. Ook plakt bij de plinten af net als rondom stopcontacten.

Zijn er gaatjes in de muur te zien? Of zitten er scheuren of andere beschadigingen in? Onze huis schilder herstelt deze eerst. Vervolgens is het tijd om de muur te sauzen in de door u gekozen kleur.

Het hangt van de bestaande kleur af of het nodig is om de muur twee keer te sauzen. Bijvoorbeeld als u van een witte een rode muur wenst te maken.

 • Nieuwe look in het interieur
 • Keuze uit alle kleuren
 • Ruimte creëren
 • Vloer afdekken
 • Plinten afplakken
 • Sauzen

Tip: huur in de winter onze schilders in voor een extra voordelig tarief

Winterschilder: laat uw huis of bedrijf in de winter schilderen

Het is tegenwoordig heel populair om in de winter een winterschilder in te huren. Dat komt onder meer omdat de winters minder streng zijn dan in het verleden.

Ook in de winter staan onze professionele schilders graag voor u klaar om schilderwerken uit te voeren.

Het is uiteraard altijd mogelijk om in het winterseizoen uw huis aan de binnenzijde op te knappen, maar dus ook aan de buitenkant.

Winter schilder extra voordelig in te huren

Het schildersvak staat van oudsher bekend om de seizoengebondenheid. Dat is ook nu nog zeker het geval, maar er is wel een verschuiving gaande.

In de winter hebben onze schilders het minder druk dan in de zomer. Dat heeft vooral met het buitenschilderwerk te maken.

U profiteert daar echter van. Hoe? Wij bieden u de mogelijkheid onze winter schilder extra voordelig in te huren.

Aantrekkelijke korting voor schilderwerk in de winter

Schilders hebben het druk en in de winter wat minder druk. Het is dan ook mogelijk om voor een aantrekkelijke korting in aanmerking te komen.

Een schilder inhuren in de winter betekent dat u een aantrekkelijke korting krijgt op de prijs van het schilderwerk.

Vraag vrijblijvend maar eens een offerte aan als u in de winter om een goede en betrouwbare schilder verlegen zit.

 • Schilderwerk in de winter
 • Buiten en binnen
 • Extra voordelig tarief
 • Aantrekkelijke korting

Laat je woning schilderen door een professionele schilder.

Goede schilder

Weet u waarom het belangrijk is om een goede schilder in te huren? Een goede schilder biedt in alle opzichten de beste service.

Een schilder die zijn vak verstaat, denkt met u mee en geeft bijvoorbeeld ook advies over de beste mogelijkheden.

Een goede schilder levert naast de beste service natuurlijk ook vakwerk af. Dat is af te zien aan het resultaat. Bij ons zijn de beste schilders beschikbaar voor uw schilderwerk.

Betrouwbare schilder

Een betrouwbare schilder is bij ons te vinden. Het is belangrijk afspraken na te komen. Dat de schilder op tijd bij u voor de deur staat.

Er is altijd veel vraag naar schilders en er zijn bedrijven die wel opdrachten aannemen, maar afspraken niet nakomen.

Huur bij ons daarom een goede en betrouwbare schilder in. U krijgt van ons de garantie dat onze schilders afspraken nakomen.

Professionele schilder

Naast een goede en betrouwbare schilder is het eveneens belangrijk dat deze professioneel is Dat betekent niet alleen dat hij zijn vak verstaat, maar gaat verder dan dat.

Onze professionele schilder zorgt er bijvoorbeeld voor heel netjes te werken. Niet alleen tijdens het schilderen, maar ook erna.

Na de uitvoering van de schilderklus zorgt onze professionele schilder ervoor dat de werkplek netjes en schoon achterblijft.

 • Perfecte kwaliteit schilderwerk
 • Uitstekende service
 • Betrouwbaar: afspraak = afspraak
 • Netjes en nauwkeurig werken

Schilder inhuren

Een schilder inhuren biedt direct al meerdere voordelen. U hoeft niet zelf tijd vrij te maken om het schilderwerk uit te voeren.

Bovendien bent u verzekerd van het beste resultaat. Als u onze schilder wilt inhuren, weet u zeker dat er sprake is van kwaliteit en professionaliteit.

U hoeft niet zelf verf te kopen. Het is bij het inhuren van een van onze schilders gewoon mogelijk dat hij verf meeneemt.

Schilder huren voor nieuwbouwwoning

Het huren van een schilder voor het sauzen van de muren in uw nieuwbouwwoning is de beste keuze.

De combinatie van het plakken van renovlies en schilderen is overigens erg populair. Uiteraard zijn onze schilders in te huren voor het behangen en het schilderen.

De muren van uw nieuwbouwwoning zijn in alle denkbare kleuren te schilderen. Kies voor eenheid met een enkele kleur of voor diversiteit met meerdere kleuren.

Schilder inhuren voor bestaande woning

Het inhuren van een schilder voor een bestaande woning biedt alle gelegenheid om onderhoudswerk te laten verrichten. Bijvoorbeeld aan al het houtwerk.

Het is tevens mogelijk om de schilder de wanden of het plafond of beide van een nieuwe laag verf te voorzien. Kies wel voor vakmanschap voor een laag tarief en huur een van onze schilders in.

Uiteraard is het eveneens mogelijk om uw nieuwe bedrijfspand of bestaande bedrijf van nieuw schilderwerk te laten voorzien.

Checklist schilder inhuren:

 • Stel vast wat u geschilderd wenst te hebben
 • Stel de kleuren samen
 • Combineer schilderwerkzaamheden voor extra voordeel
 • Vraag op tijd een offerte aan
 • Kies voor kwaliteit voor een betaalbare prijs

Wat kost een schilder?

De kosten van een schilder geven vaak de doorslag om het schildersbedrijf de opdracht te gunnen. Iedereen wil graag een goedkope schilder inhuren. Of het liefst zelfs de goedkoopste schilder huren.

Het is echter niet zo dat het laagste tarief gelijk staat aan de beste kwaliteit. De kosten van onze schilder zijn in een uitstekende verhouding tot de kwaliteit.

U betaalt bij ons schildersbedrijf niet te veel, want onze schilders hanteren nu eenmaal aantrekkelijke tarieven. Daarbij heeft de kwaliteit bij ons altijd prioriteit.

Uurtarief schilder

De kosten van onze schilders lopen per soort schilderwerk uiteen. Er is bijvoorbeeld sprake van een uurloon schilder als er sprake is van een arbeidsintensieve schilderklus.

Dat is in het geval u graag een trap geschilderd wilt hebben. Een schilder per uur betalen ligt dan voor de hand. Dat is bij het sauzen van muren eventueel weer anders.

In plaats van een schilder per uur te betalen voor het sauzen van een muur geldt doorgaans een oppervlaktetarief. Het uurloon van de schilder is dan gebaseerd op het aantal m2 van de muur.

Goedkope schilder die goed werk levert

Het is uiteraard het meest ideaal als u een goedkope schilder vindt die goed werk levert. Wij hebben goedkope schilders beschikbaar die goed werk leveren.

Het inhuren van een betaalbare schilder heeft meerdere voordelen. Bijvoorbeeld dat u onderhoud van het schilderwerk niet uitstelt.

Het grootste voordeel van een goedkope schilder die het beste werk levert is dat u goedkoper uit bent.

 • Verhouding prijs en kwaliteit
 • Uurtarief
 • M2 tarief
 • Voordeel goedkope schilder

Kies de kleur van je verf en wij zullen het strak aanbrengen.

Aandachtspunten schilder offerte

Als u een schilder nodig heeft, wilt u uiteraard een offerte ontvangen. Het is wel belangrijk dat u met de aandachtspunten rekening houdt.

Een schilder offerte dient natuurlijk een duidelijk inzicht in de kosten te bieden. U krijgt van onze schilders altijd een transparante offerte aangeboden.

U hoeft niet te betalen voor het aanvragen van een offerte voor het inschakelen van een schilder. Die is gratis en bovendien vrijblijvend.

Materialen voor het schilderen

Als u een van onze schilders inschakelt, heeft u de mogelijkheid om de materialen te laten meenemen. De kosten hiervoor komen dan in de offerte te staan.

Zorgt u voor alle materialen? In dat geval vallen de kosten van de te gebruiken materialen uiteraard buiten de offerte.

Indien van toepassing zijn er eventueel ook andere materialen nodig. Bijvoorbeeld een steiger en daar zijn dan ook kosten aan verbonden. Dat is afhankelijk van de situatie.

Startdatum voor de schilderwerkzaamheden

Het is belangrijk dat duidelijk is wanneer onze schilder bij u langskomt. Er is dan ook zeker sprake van een duidelijke startdatum.

Op basis van de omschreven schilderopdracht is het mogelijk om niet alleen de startdatum, maar ook de einddatum te bepalen.

U weet dus waar u aan toe bent als u bij ons een offerte voor het schilderen van uw huis of bedrijfspand aanvraagt. Overigens zijn er nog een aantal punten om rekening mee te houden.

Checklist offerte schilder:

 • Materialen (kleur, merk en type)
 • Omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden
 • Startdatum en einddatum
 • Arbeidsuren of m2 tarief
 • Afspraken over herstelwerkzaamheden
 • Aantal lagen schilderwerk of sauswerk
 • Garantie op de schilderwerkzaamheden
 • Algemene voorwaarden schildersbedrijf
 • Totaalprijs
 • Btw-schilder

Schilder gezocht? Actief in heel Nederland

Het grote voordeel van onze schilders is dat deze in heel Nederland actief zijn. In iedere regio van Nederland zijn er schilders van ons beschikbaar.

Bijvoorbeeld als u een schilder in Amsterdam zoekt of een schilder in Den Haag. Of woont u in Utrecht en zoekt u naar een schilder in Utrecht? Ook dan hebben wij professionals beschikbaar.

Dat geldt eveneens als u een schilder in Rotterdam zoekt of een schilder in Amersfoort. Heel Nederland is werkterrein van onze schilders. Bent u dus op zoek naar een schilder in Almere of naar een schilder in Leiden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Schilders en stukadoors actief in heel Nederland:

In elke regio van Nederland vindt u voor een voordelig tarief bij ons een betaalbare schilder. Professioneel, snel en natuurlijk altijd met de garantie op een perfect resultaat.

Tip: laag btw-tarief voor woningen ouder dan 2 jaar

Is u woning ouder dan 2 jaar? Als particulier profiteert u van een extra laag btw-tarief. Dat levert op voorhand al een forse besparing op.

In Nederland bedraagt het reguliere btw-tarief 21%. Er is voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden aan woningen ouder dan 2 jaar een uitzondering.

Voor particulieren geldt dat er dan sprake is van een btw-tarief van 9% voor het laten schilderen van uw woning.

Werkzaamheden die onder schilderwerken vallen

De meeste werkzaamheden van schilders vallen onder schilderwerken met het lage btw-tarief. U heeft gewoon een voordeel als uw woning meer dan 2 jaar oud is.

Het sauzen van muren en aflakken van houtwerk zijn duidelijk werkzaamheden die onder het lage btw-tarief vallen.

Het voorbereiden van het schilderwerk kent eveneens het lage btw-tarief. Dat geldt eveneens voor vernissen en beitsen.

Werkzaamheden die onder 21% btw-tarief vallen

Er zijn ook werkzaamheden die net te ver afliggen van de reguliere werkzaamheden. In die gevallen geldt ook voor woningen ouder dan 2 jaar het 21% btw-tarief.

Het gaat dan onder meer om de vervanging van een houten onderdorpel. Of om het vervangen van een kozijndeel.

Zo is het reguliere tarief ook van toepassing bij het vervangen van ramen net als van deuren en kozijnen.

Waar schilderen onze schilders mee?

Onze schilders verven, sauzen en schilderen met alle soorten verf. Het hangt van het type ondergrond af welke soort verf geschikt is om te gebruiken.

Een ondergrond van hout heeft andere verf nodig dan bijvoorbeeld een ondergrond van ijzer of kunststof. Zo is er ook speciale verf om over stucwerk te schilderen.

Daarnaast is er een onderscheid tussen het gebruik van verf voor binnen of voor buiten. Buitenshuis spelen de weersomstandigheden namelijk een rol.

Een overzicht van verschillende soorten verf:

 • Grondverf
 • Acrylverf op waterbasis
 • Alkydverf (lakverf op terpentinebasis)
 • Muurverf (latexverf)
 • Vernis
 • Beits
 • Betonverf

Hoofdtaken van onze schilders en stukadoors

Onze schilders zijn inzetbaar voor allerlei soorten schilderwerken. De hoofdtaken komen neer op sauzen en lakken

Bij sauzen is er sprake van het aanbrengen van bijvoorbeeld latexverf op een muur of steenachtige ondergrond. Hiervoor gebruikt onze schilder een roller.

Bij lakken is er sprake van het aflakken van houtwerk. Het lakwerk heeft zowel een decoratieve als een beschermende functie.

Spuitwerk

Spuitwerk is eveneens een taak die onze schilders uitvoeren. Bij spuitwerk is er sprake van het spuiten van muurverf op de muur.

Er komt dan geen roller aan te pas, maar een speciale sausspuit. De muurverf komt door de professionele werkwijze gelijkmatig op de muur te zitten.

Bij de uitvoering van spuitwerk is er sprake van een resultaat zonder strepen. Ook is er geen zichtbare aanzet te zien. De latexverf dekt in één keer. Het is minder arbeidsintensief en dus extra voordelig.

Behangen en schilderen

Behangen en schilderen vormen een gecombineerde taak die onze schilders uitvoeren. Het gaat dan vooral om glasweefselbehang of renovlies.

In nieuwbouwwoningen gaat de voorkeur steeds vaker uit naar renovlies behang. Onze schilders behangen de muur met renovlies.

Vervolgens vindt er een afwerking plaats met het schilderen van het strakke renovlies in een kleur naar keuze. Het is ook mogelijk om voor glasweefselbehang met structuur te kiezen en het laten schilderen in een kleur van uw voorkeur.

 • Sauzen
 • Lakken
 • Spuitwerk
 • Behangen

Het hele jaar door beschikbaar

Het voordeel is bovendien dat wij altijd een schilder beschikbaar hebben. Het hele jaar door is het mogelijk uw huis of bedrijfspand te laten schilderen.

Het maakt dus niet uit of u in de lente, zomer, herfst of winter een beroep op onze schilder wenst te doen.

In de winter profiteert u zoals eerder gezegd wel vaak van een extra laag tarief. Bij buitenwerkzaamheden speelt het weer echter wel een rol.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag voor het inhuren van een van onze schilders direct een offerte aan. Die krijgt u geheel vrijblijvend en zonder kosten toegezonden.

Laat uw gegevens achter en geef een beschrijving van de schilderwerken op. De klusomschrijving is voor ons het uitgangspunt om een offerte op te stellen.

De prijsopgave voor het inhuren van onze schilder is transparant en voordelig. U profiteert bij ons gewoon van extra lage tarieven voor het schilderen van uw woning.

Alle voordelen voor u nog eens op een rij:

 • Professioneel
 • Perfecte service
 • Beste kwaliteit
 • Betrouwbaar
 • Goedkope huisschilder
 • Winterschilder extra voordelig
 • Alle soorten schilderwerken
 • Transparante offerte
 • Vakkundig en netjes
 • Particulieren en bedrijven

Neem de kleine moeite om een offerte voor een schilder aan te vragen. U krijgt snel bericht en dan heeft u alle vrijheid om de keuze te maken. Kies voor professionaliteit en kwaliteit met gegarandeerde zekerheid.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024