Spuitpleister

Om je nieuwbouwwoning zo snel mogelijk mooi afgewerkt te krijgen, kun je het beste kiezen voor pleisterwerk. Kies voor spuitpleister omdat het speciaal is ontwikkeld om een stuk sneller en voordeliger de nieuwe woning te pleisteren.

Onze stukadoor is zo klaar met het pleister spuiten en daardoor kun je snel verder kunnen met de afwerking van muren en plafonds.

Wil je spuitpleister laten aanbrengen bij een nieuwbouwproject? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Doe het vandaag en je krijgt 10% korting!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Spuitpleister laten aanbrengen.

Wat is spuitpleister?

Spuitpleister, of pleisterwerk, is een soort stucwerk waar je een dunne laag gips mee kunt spuiten op de gewenste ondergrond.

Je kunt hiermee de wanden glad afwerken zodat je direct verder kan met de volgende laag. Het maakt niet uit of deze laag bestaat uit spack aanbrengen, verven of behangen.

Met dat betreft kun je alle kanten op met pleisterwerk. Wil je advies over je mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Bouwsector NL. Wij helpen je graag verder!

Spuitpleister voordelen

Er zijn vele voordelen aan spuitpleister aanbrengen, hierdoor is het een veel gekozen afwerking van plafonds, wanden en meer.

Het is een van de meest goedkope soorten stucwerk, waardoor het een zeer fijne keuze is voor je portemonnee.

Een ander voordeel is dat je scheurtjes makkelijk kunt repareren en oneffenheden vooraf niet hoeft te herstellen. Dit maakt pleister spuiten erg onderhoudsvriendelijk.

Voordelige afwerking

Spuitpleister kunnen wij in elke gewenste kleur aanbrengen en verven. Het kan dus altijd naar jouw wensen kan worden aangepast. Ook bieden wij verschillende soorten pleisterlaag afwerkingen.

Na de afwerking kunnen wij latex spuiten voor het aanbrengen van een prachtige kleur. Het is ook goed mogelijk om met spack een korrelstructuur op je muur te laten spuiten.

Je kunt dan zelf bepalen of je liever een grove structuur en een fijne structuur wil. De prijs is nagenoeg gelijk. Wil je snel een woning laten pleister spuiten? Laat het ons weten!

Spuitpleister

Hoe werkt pleister spuiten?

Voordat onze stukadoor kan beginnen met pleisteren kan beginnen, moet de ondergrond door ons worden voorbereid.

Het belangrijkste voordeel van spuitwerk is dat er niet zoveel voorbereidingen nodig zijn.

Vooral de naden tussen zwakkere stukken van de gipsplaten moeten bij een nieuwbouwwoning verstevigd worden. De ondergrond maakt niet zoveel uit.

Deze mag van gasbeton, gips, of andere soorten beton of metselwerk zijn.

Spuitpleister prijs per m2

Pleister spuiten is bij ons een van de goedkoopste soorten stucwerk. Gemiddeld zul je tussen de €5 en €13 per vierkante meter betalen. Dit is een perfect type stucwerk voor een plafond of wand.

De plek waarop wij het aan moeten brengen zal weinig invloed hebben op de prijs. Je kunt wel geld besparen als je geen stukadoor van ons inschakelt, maar zelf de benodigde materieel koopt.

Mocht je de plafonds in huis willen laten spuiten, dan is het echt verstandiger om iemand in te huren. Het is namelijk best een lastige klus waar enige ervaring noodzakelijk is.

Welke soorten pleisterspuiten zijn er?

Voor spuitpleister is een egale ondergrond nodig. Mochten er grote oneffenheden zijn, zoals je vaak ziet in een huis dat gerenoveerd moet worden, dan kiezen wij eerder voor raapwerk.

Dit egaliseert de wanden en plafonds erg goed, maar deze soort stucwerk wordt in een dikke laag van tot wel 5 cm aangebracht door de stukadoor.

Daarna moet de afwerking nog even glad gemaakt worden. Dit zal niet meteen behangklare wanden geven. Door de extra dikte betaal je bij raapwerk €14 tot €33 per vierkante meter aan kosten.

Wil je de exacte kosten voor jouw woning weten? Vraag dan een offerte aan!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024