Plafondlijsten

Plafondlijsten zijn een tijdloze en veelzijdige toevoeging aan je interieur. Een plafondlijst voor stijl en elegantie en verbergen kleine onvolkomenheden in muren en plafond.

Bij Stukadoor Inhuren verkopen wij ze in verschillende materialen en stijlen. Dit zorgt ervoor dat je genoeg keuze hebt om een lijst te vinden die past bij de ruimte.

Dus wanneer je op zoek bent naar een subtiele maar impactvolle manier on je woning te verfaaien, dan raden wij je echt aan om een plafondlijst te laten plaatsen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor je woning? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Tijdelijk bieden wij 10 procent korting. Meldt je aan!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Plafondlijsten kopen

Je kunt plafondlijsten zo een beetje overal kopen. Maar wil je de kwaliteit van een Gamma of Praxis? Als het antwoord op deze vraag ja is, dan kunnen wij niets voor je betekenen.

Wat soms het probleem is bij sierlijsten of een ornament plafond, is dat ze scheef zijn. Ook als een plafondplint niet kaarsrecht is dan zul je dat terugzien in het resultaat.

Het beste kun je lijsten voor je plafond kopen die iets duurder zijn. Vergis je niet, op een plafond zie je echt alles! Je kunt doen wat je wilt maar je ziet het direct.

Waarom plafond lijsten installeren?

Stucwerk zorgt ervoor dat je plafonds er hoger uitzien en je muren een stuk gladder en naadloos overkomen.

Een platte plint plaats je voor een nette afwerking en zal bijdragen bij het verbergen van bedrading en leidingen. Dit kan ook met gladde plinten van andere materialen zoals PVC.

Plafondlijsten piepschuim

Dit is de goedkoopste manier om toch de look te krijgen. Wij raden het je af omdat het op elk moment kan scheuren, afbrokkelen of breken.

Wij krijgen dagelijks aanvragen van klanten die plafondlijsten hebben gekocht in China. Dit soort lijsten wagen wij ons niet aan omdat het een zeer breekbaar product is.

Ons advies is: als je het geld niet hebt voor de juiste kwaliteit dan kun je er beter niet aan beginnen. Je zult de muur alleen maar verpesten door er goedkope troep op te plakken. Deze regel is ook van toepassing bij het kopen van plafondplaten.

Plafondlijst

Plafondlijsten gips

Plafondlijsten die van gips worden gemaakt zijn wat sterker en geven een mooie look. Een ander groot voordeel is dat je het kunt schilderen of bijwerken.

Ook als een deel gerepareerd moet worden dan zijn dan mogelijkheden voor. Er zijn een aantal aanbieders die deze lijsten maken met de hand. Dat is echt een stukje vakwerk.

Je betaald dan iets meer voor je woning maar het blijft wel vele jaren prachtig. Het zal niet gaan afbrokkelen of eraf vallen. Dit is wat ons de enige manier om plafonds af te werken.

Verschillende soorten en maten

Zoals aangegeven kun je alle kanten op met plafondlijsten. Ze zijn te koop in allerlei designs van klassiek tot modern. Ook zijn ze er in verschillende diktes en maten.

Wanneer je de juiste materialen kiest dan kun je ook gaan voor een stukje maatwerk. Onze stukadoors kunnen dan (indien nodig) ter plekken aanpassingen maken.

Zo heb je lijsten die precies aansluiten op je plafond. Dit maakt het geheel af!

Plafondlijsten laten aanbrengen

Wij kunnen plafondlijsten plaatsen als de ondergrond goed zijn. In de basis kunnen wij werken met alle materialen werken. Echter, we beginnen niet aan piepschuim of MDF.

Zo komen wij ook veel hout, polystyreen en hubo materialen tegen. Toch willen wij je meegeven dat je voor een strak plafond rekening moet houden met een aantal factoren.

Het beste kun je een offerte aanvragen en je gegevens achterlaten. We zullen je dan eerst bellen om je wensen en mogelijk door te nemen. Meldt je direct bij ons aan!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024