Plafondplint

Met een plafondplint van Bouwsector Nederland werk je jouw plafond prachtig af. Onze plafondplinten staan ook welk bekend als kroonlijst, plafondlijsten of plafond sierlijsten.

Door het plaatsen van plafondlijsten benader je de stijl die past bij je interieur. In onze webshop hebben wij verschillende type plafond plinten, van klassieke plafondlijst tot moderne plafondplint.

Wil je advies over de mogelijkheden voor je plafond? Of wil je de kosten per m2 weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Plafondplinten

Houten plafondplint of MDF?

Bouwsector Nederland levert alleen houten plafondplinten van grenen hout. Bij goedkopere bouw zien wij vaak dat er een gladde MDF aan het plafond wordt geplakt. Dit raden wij je af!

Een belangrijk punt is dat MDF een killere uitstraling geef dan warm grenen houten plafond plinten. Een grenen hout plafondplint past veel beter bij deurlijsten, architraven of vloerplinten die ook van hout zijn.

Daarbij is een MDF plafondplinten nadeel dat het veel gevoeliger is tegen vocht. Dit is de reden waarom ze veel sneller krom trekken dan grenen houten plafondlijsten.

Plafondplint laten namaken

Wanneer je een woning of pand wil renoveren dan is het van belang dat je de authentieke elementen bewaard van de woning blijft bewaken.

Een beschadigde plafondplint vervangen is dan de laatste optie. Via Bouwsector Nederland kun je oude of beschadigde plafondlijsten en deurlijsten laten namaken.

Vraag bij ons een vrijblijvende prijsopgave op en stuur een foto van de plafondplint naar ons op. Geef het aantal meter plint op en je ontvangt binnen een werkdag een offerte.

Plafondplint

Plafondplint kopen

Onze plafond plinten zijn te koop in onze webshop. Wij bieden vele merken en een stukje maatwerk. Heb je ergens anders plafondplinten of plafond platen gekocht maar wil je ze laten aanbrengen?

Het is onze expertise om met een plafondplint de overgang van de muur naar het plafond zo mooi en strak mogelijk te maken. Hier hebben wij wel goed materiaal voor nodig!

Ons advies voor de montage is om gebruik te maken van een stempel. Dit zorgt ervoor dat de hoge plint mooi en strak tegen het plafond gemonteerd kan worden.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024