Gestuct

Wil je een muur of een complete woning gestuct hebben? Dan heeft Stukadoor Inhuren een geweldig aanbieding voor je. Deze begint al bij €9 per vierkante meter.

Ons team levert strak stucwerk en vraagt daarvoor een goedkope prijs per m2. Naast stucen kunnen wij ook verven en alles professioneel afkitten.

Wil je inzicht in de mogelijkheden en kosten? Lees dan onze blogs en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit zal je inzicht geven in alle mogelijkheden.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Gestuct

Muur gestuct

Wanneer je een woning stuct dan krijg je direct een heel ander uiterlijk. Professioneel stucwerk laat je muren en plafonds eruit knallen. Dit kun je zien in onze voor- en na video’s.

Bij Stukadoor Inhuren doen wij zowel bestaande bouw als nieuwbouwwoningen. Wij zorgen dat de woning zo strak gestuct wordt dan de wand spekglad wordt.

We bieden ook nog de mogelijkheid om hem af te werken. Bij nieuwbouw doen wij dat vaak met glasvezelbehang of renovliesbehang. Dit om de muur te beschermen tegen scheurtjes.

De eerst jaren zullen de muren namelijk in- en uitzetten. Hier kan je bij nieuwbouwwoningen niets aan doen. Bij renovatiewoningen is dit niet nodig. Een stuclaag is dan voldoende.

Wanneer je een gestucte muur wil behangen of schilderen, moet je wel het stucwerk laten schuren. Dit is een belangrijke stap in het proces.

Gestuct plafond

Een plafond is het mooist wanneer deze is gestuct. In veel plafonds zie je namelijk vanuit de bouw de naden van de platen. Dit ziet er niet en uit en kan vrij simpel verbeterd worden.

Steeds meer mensen zien het belang van een nette plafondafwerking. Dit is dan ook de reden waarom veel mensen de muur laten stucen en het plafond laten stucen.

Er is niets mooier dan dat een complete woning vakkundig is gestuct. Een extra voordeel is dat je stuc in elke kleur kan verven. Jij bepaald zelf welke kleuren wij gebruiken!

Gestuct plafond

Wat kost het om een woning te stucen?

Het is goed dat je besloten hebt dat de woning gestuct moet worden. Nu is het alleen van belang dat je weet met welke materialen je wilt werken. De keuzes zijn namelijk groot!

Wij zien dat Beton Cire en Tadelakt steeds populairder worden. Dit is overigens wel meteen de meest kostbare manier van wandafwerking. Dit is niet voor iedereen betaalbaar.

Over het algemeen kiezen mensen voor sierpleister. Dit geeft een frisse en strakke look aan je huis. Door het te sauzen en kitten krijg je het gewenste resultaat. Voor deze manier van stucen betaal je tussen de €12 en €18 per m2.

Wil je een exacte prijs? Vraag dan vrijblijvend een goedkope offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024