Italiaans stucwerk

Er is natuurlijk niets mooiers dan Italiaans stucwerk. Het is te verkrijgen in vele designs en verschillende kleuren. Dit maakt het een ideaal product voor alle soorten interieurs.

Sinds een jaar of 10 doen wij bij Stukadoor Inhuren ook muren en plafonds stucen op de Italiaanse manier. Zo werken wij met de beste materialen en bieden wij de hoogste afwerking

Ontdek alles over deze unieke manier van afwerking en laat ons iets weten bij interesse. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door je aan te melden via ons contactformulier.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Italiaans stucwerk

Wat is Italiaans stucwerk?

Italiaans stucwerk wordt ook wel Venetiaans stucwerk genoemd. Het is een coating die afkomstig is uit de Italiaanse stad Venetië en komt uit de vijftiende eeuw.

Het is een unieke stuctechniek voor plafonds en vooral muren, vandaar dat het soms ook wel muurstucco wordt genoemd. Dit komt omdat de afwerking en textuur lijkt op gepolijst marmer.

Kan ik Italiaans stucwerk zelf doen?

Het is een techniek die veel stukadoors niet eens onder de knie krijgen. De stucadoors die wij inzetten voor dit soort opdrachten hebben een specifieke cursus moeten volgend.

Dit soort cursussen worden gegeven door de echte grondleggers van deze unieke manier van stucen. Het mag online veel worden aangeboden maar er zijn maar weinig specialisten.

Wij raden je dus af om er überhaupt aan te beginnen. In ons trainingscentrum leren wij dagelijks mensen zelf stucen maar dat zijn de basisbeginselen. Dat is dit niet!

Perfect voor de keuken badkamer

Wie wil er nou geen Italiaanse stucwerk badkamer? Of een prachtige Italiaanse stucwerk keuken? Het garandeert een luxe en dure look maar is toch betaalbaar.

Het is niet veel duurder dan andere soorten stucwerk die wij aanbieden.

Italiaans stucwerk keuken

Wat kost Italiaans stucwerk?

De gemiddeld kosten van Italiaans stucwerk liggen bij ons rond de €70 en €170 euro per vierkante meter. Zo zit er verschil of je gaat voor Goud of standaard Wit.

Het stucwerk kan best prijzig zijn en soms hoog oplopen wanneer je een groot stuk wilt laten stukken. Bij een klein oppervlak kan er een starttarief bij de prijs op komen.

Wij bieden de scherpste Italiaanse stucwerk prijzen en de hoogste kwaliteit. Vraag bij ons een offerte aan en krijg 10 procent korting op het totaalbedrag!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024