Marmerstuc

Marmerstuc is een fantastische afwerkingstechniek die het uiterlijk van marmer naboots, alleen dan tegen een veel lagere prijs per vierkante meter!

Marmer stuc gebruiken wij zelf altijd voor muren maar het wordt ook gebruikt voor vloeren en meubels. Het geeft je ruimte direct een hele luxe uitstraling.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een marmerlook maar je hebt niet het geld voor echt marmer, dan is dit de oplossing! Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Marmerstuc

Wat is marmerstuc?

Marmer stuc is een bijzonder pleister die gemaakt wordt op de basis van marmerpoeder. Het wordt gemengd met bindmiddelen zoals kalk of acryl.

Door deze geweldige combinatie van materialen kun je een glad en glanzend oppervlak creëren dat sterkt lijkt op echt marmer. Het is een techniek die vele ontwerpmogelijkheden biedt. Dit maakt het geweldig om mee te werken!

Onze stukadoors kunnen er een klassieke, eigentijdse of elegante uitstraling mee maken. Met dat betreft kan marmerstuc aan als je behoefte voldoen.

Voordelen van marmerstuc

Marmer stuc heeft zoveel voordelen dat het een geweldig optie maakt voor het verfraaien van je woning of kantoor.

Zo is het goedkoper dan echt marmer, waardoor je meteen een luxe uitstraling kan creëren zonder dat je heel veel geld kwijt bent. Het kost wel geld maar niet zoveel als echt marmer.

Door je muren te stucen om een marmerlook te krijgen, zul je weinig last hebben van slijtage of onderhoud. Het is namelijk duurzaam en slijtvast waardoor het jarenlang mee gaat!

Waardoor marmerstuc in elke woning kan worden aangebracht, is omdat je het in verschillende patronen en kleuren kunt krijgen. Zo past het altijd bij je interieur!

Marmer stuc

Marmerstuc aanbrengen

Sommige mensen willen marmerstuc zelf aanbrengen. We zullen je meteen uit de droom helpen. Naar onze klanten sturen wij niet eens stukadoors die al jarenlang stucen.

Om met marmer stuc een geweldig eindresultaat te behalen moet je een specialist zijn. Van onze tientallen stucers door heel Nederland, vinden wij er maar 5 goed genoeg om in te plannen.

Dit zijn onze toppers die al jaren niets anders doen dan het omtoveren van wanden. Om de felbegeerde marmer look te krijgen moet je echt weten wat je moet doen. Dit doen jaren!

Marmerstuc kopen

Natuurlijk kun je marmerstuc overal kopen. Maar wil je chinees marmer of een Italiaanse uitstraling. Met dat betreft zit er aan Italiaans stucwerk gewoon een prijskaartje.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de marmerstuc prijzen die wij hanteren, willen we vooraf aangeven dat het maatwerk is. Wij willen graag eerst je wensen in kaart brengen.

Daarna willen we graag de muren beoordelen om te bekijken of de ondergrond in orde is. Zo zijn er bijna 10 punten die wij eerst willen bekijken voordat wij komen met een prijs.

Je kunt er vanuit gaan dat ons werk de hoogste kwaliteit heeft en dat wij schappelijke m2 prijzen hebben. Dit kun je zien in de bijna 1000 reviews die over ons online staan.

Huur een stukadoor in van Bouwsector Nederland voor het nabootsen van marmer met marmerstuc.

Wat kost marmerstuc per m2?

In Nederland liggen de gemiddelde kosten per vierkante meter voor marmerstuc, tussen de €70 en €150. De exacte prijs is afhankelijk van de factoren die we net hebben besproken.

Om je inzicht te geven wat de totaalprijs zou zijn voor jouw wanden, is het verstandig om even vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dan zullen we de berekening voor je maken.

We zullen dan telefonisch of persoonlijk even alle punten met je doornemen die van invloed kunnen zijn op de daadwerkelijk prijs. Een groot voordeel wat je nu hebt is dat wij tijdelijk 10% korting geven.

Heb je interesse in onze diensten of wil je toch even wat meer informatie? Laat het ons dan even weten. We zijn altijd bereid om in gesprek met je te gaan over de mogelijkheden.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024