Spackspuiter

Het inhuren van een spackspuiter hoeft niet veel te kosten. Via Stukadoor Inhuren krijg je de beste spackspuiters al vanaf 4 euro per vierkante meter.

Je bent dan verzekerd van professioneel spackspuitwerk. Dit betekend dat alles naadloos is en je er vele jaren plezier van kunt hebben zonder al te veel onderhoud.

Met dat betreft leveren we vakwerk tegen voordelige prijzen. Het scheelt je heel veel geld ten opzichte van onze concurrenten of traditioneel stucwerk.

Spack kunnen wij snel en voordelig spuiten op zowel muren en plafonds. Gemiddeld doen wij 1 dag over een complete woning. Dit is wel afhankelijk van de ondergrond.

Wil je ook een professionele spackspuiter inhuren voor weinig geld? Dan is het verstandig om gebruik te maken van onze actieprijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Spackspuiter

Goedkope spackspuiter

Bij ons kun je de goedkoopste spackspuiter huren en de hoogste afwerking verwachten. Dat is het voordeel als je een stukadoorsbedrijf inhuurt met een jarenlange ervaring.

Onze teams zijn op elkaar ingespeeld en wij weten exact welke korrel wij moeten gebruiken om de wand mooi te krijgen. Stukadoor Inhuren kan je ook adviseren over de juiste kleur.

Ontdek de voordelen van spackspuiten en neem contact met ons op. Wij hebben een landelijke dekking en kunnen je daardoor altijd van dienst zijn. Ongeacht in welke stad je woont wij vragen geen voorrijkosten of andere extra kosten.

Wat kost een spackspuiter per m2?

Wat spackspuitwerk kost is onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

Keuze 1: In welke kleur wil je de muur hebben?

Spack spuiten wij normaal gesproken altijd in het wit, maar wij bieden ook de mogelijkheid dat je voor een andere spack kleur kunt kiezen.

Wanneer je de muur in een andere kleur wilt dan wit, dan raden wij je aan om dit gelijk te laten doen. Dit omdat het spackspuitwerk door-en-door gekleurd is waardoor eventuele beschadigingen minder snel opvallen.

De meeste spackspuiters rekenen een kleurtoeslag van € 2 per m2. Spack spuiten in kleur kost je gemiddeld tussen de € 6 en € 9 per m2. Spackspuiten in wit kost gemiddeld tussen de € 4 en € 7 per m2.

Keuze 2: Zelf doen of stukadoor inhuren?

Wil je besparen op stucwerk en denk je eraan om het spackspuitenwerk zelf te doen? Dan moe je er rekening mee houden dat je voor spackspuitwerk bepaalde materialen en vaardigheden nodig hebt.

Spackspuiten doet onze spackspuiter machinaal, hiervoor gebruiken wij een spuitmachine, compressor, slangen en een spuitpistool voor nodig. Deze moet je dan zelf allemaal huren!

Onze stukadoor heeft al deze materialen al en daarnaast heeft hij ook de kennis en ervaring om de beste kwaliteit te leveren.

Vergis je niet! Je kijkt elke dag naar je muren en plafonds. Ons inhuren is niet veel duurder dan zelf doen. Dit komt omdat je geen machines hebt. Vraag daarom gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Spack spuiter

Keuze 3: Zelf maskeren en demaskeren of uitbesteden?

Wanneer je spackspuitwerk gaat uitbesteden, maar zelf graag wilt meehelpen, dan zijn demaskeren en maskeren dingen die je eventueel zelf kunt doen om te besparen op je stucwerk.

Met maskeren bedoelen wij het afplakken van de vloer en andere zaken in huis. Demaskeren is het opruimen en afvoeren van afval.

Als je maskeren of demaskeren door onze stukadoors laat uitvoeren dan zijn de kosten van het spackspuitwerk gemiddeld tussen de € 6 en € 9 per m2.

Wanneer je zelf meehelpt dan kost het laten aanbrengen van spackspuitwerk tussen de € 5 en € 9 per m2. Zoals je kunt begrijpen doet een ervaren spack spuiter het voorwerk liever zelf. Dit om eventuele problemen te voorkomen.

Spackspuiter gezocht

Zoek je een spackspuiter die goed en betaalbaar is? Ga dan voor de aanbiedingsprijs van Stukadoor Inhuren. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024