Stucco

Stucco is een oud ambachtelijk pleisterwerk dat door de jaren heen altijd populair is gebleven. Het wordt door ons aangebracht bij zowel interieur- als exterieurafwerkingen.

Vroeger is het ontwikkelt voor Romeinse villa’s maar tegenwoordig ook voor moderne architectuur. We gaan de voordelen van deze techniek met je doornemen in ons blog.

Wil je stucco laten aanbrengen? Dan kunnen wij je natuurlijk helpen. Op dit moment hebben wij een geweldige aanbieding. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Stucco

Wat is stucco?

Stucco is oud pleisterwerk dat onze stukadoors gebruiken voor muren en gevels. Het is een mix van kalk, gips of cement, zand en water.

Je moet het aanbrengen in meerdere lagen, waardoor het droogt tot een harde en duurzame afwerking. Het is zeer veelzijdig en biedt bescherming tegen weersinvloeden.

Voor zowel binnen als buiten, kunnen wij het in verschillende texturen toepassen. Enkele voorbeelden zijn gestructureerd en glad.

Het geeft een tijdloze en verfijnde uitstraling aan muren, waardoor het een populaire keuze blijft als afwerking. Ook kun je daarna prima schilderen of renovlies behang aanbrengen.

10 voordelen van stucco

  1. Duurzaam, gaat jarenlang mee.
  2. Bestand tegen slijtage en weerbestendig.
  3. Energie efficiënt om het isolerend is.
  4. Te koop in vele texturen en kleuren.
  5. Naadloos resultaat voor binnenmuren en buitenmuren.
  6. Heeft een beschermde laag voor buitengevels.
  7. Is vochtbestendig en schimmelwerend.
  8. Kan oneffenheden in muren verbergen.
  9. Eenvoudig te onderhouden en repareren.

Onderhoud van stucco

Om je stucco goed te houden dan is het belangrijk om regelmatig onderhoud te doen. Je kunt vuil en vlekken prima schoonmaken met milde zeep en water.

Mocht je te maken hebben met stucwerk scheuren of beschadigingen dan is het verstandig om deze snel te laten repareren. Je wil natuurlijk verdere schade voorkomen.

Repareren van stucco

Je kunt online bij ons stucco reparatie kits kopen voor kleine beschadigingen. Voor grote of complexe reparaties is het beter om ons even te contacten.

Onze stukadoor moet dan even de schade bekijken per foto. Hierop zal hij een advies uitbrengen wat het beste is om te doen met de desbetreffende schade.

stucco mat

Brander stucco

Het is een stucco product dat bekend is om zijn uitstekende kwaliteit. Het is cementgebonden pleister met een paar specifieke eigenschappen.

De duurzaamheid ligt hoog en geeft een naadloze afwerking. Dit maak het een sterk product voor het stucen van gevels of muren.

Het heeft dezelfde eigenschappen als stucco mat. Beide kun je kopen in onze webshop of laten aanbrengen door onze stucadoors. Claim vandaag nog je 10 procent korting.

Stucco aanbrengen en afwerken

Voor het mooiste resultaat met stucco heb je onze vakmannen nodig. Deze werken landelijk en rekenen scherpe vierkante meter prijzen. Vraag direct een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024