Stucbehang

Al meer dan 20 jaar behangt Bouwsector Nederland al met stucbehang. Een sterk behangsoort dat alle eigenschappen heeft om een perfect resultaat te geven bij nieuwbouw.

Stuc behang is op basis van glasvezel het camoufleert kleine gaatjes en oneffenheden in je muren en plafonds. Dit maakt stucbehang erg populair bij nieuwbouwwoningen.

Waarom stucbehang?

Stuc behang is renovlies, een behangsoort die perfect geschikt is voor nieuwbouwprojecten. Renovlies behang verbergt scheuren en oneffenheden.

Kun je stucbehang schilderen?

Het is juist de bedoeling stucbehang geschilderd wordt! Je kunt stuc behang door ons laten schilderen in elke kleur dan ook. Kies uit honderden Ral en Ncs kleuren.

Krijg je binnenkort een nieuwe woning en wil je laten behangen? Dan kun je gebruik maken van onze 10% kortingsactie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Stuc behang

Wat is stucbehang?

Ons stuc behang, dat ook wel renovlies behang wordt genoemd, is gemaakt van papier met glasvezels. Stuc behang overbrugt kleine scheurvorming in wanden en geeft een strak en glad geheel.

Na het repareren van scheuren en verwijderen van kleine oneffenheden, kun je met renovlies behang egale muren creëren. Dit komt omdat het sterker en stoot vaster is dan het oude soort bouwbehang.

Een ander groot voordeel is dat het verdere haar en krimpscheuren in je muren voorkomt. Hierdoor zullen je muren na het aanbrengen van stuc behang, er weer als nieuw uit zien.

Wil je muren waarbij je geen naden ziet? Huur dan onze stucbehanger in! Hij kan je muren zo behangen dat het lijkt alsof er gestuct is. De felbegeerde stuclook!

Top 10 voordelen van stucbehang

  • Egaliserend
  • Verstevigend en beschermend
  • Het is scheur overbruggend
  • Gladde afwerking, gelijk aan stucwerk
  • Geen banen te zien, naadloze afwerking
  • Goedkoper als stucwerk
  • Makkelijk overschilderbaar
  • Perfect voor nieuwbouw
  • Te schilderen in alle kleuren
  • Levensduur van tientallen jaren

Zit er nog oud behang op je muren? Dan is dit de beste manier om behang te verwijderen.

Stucbehang aanbrengen

Met stuc behang krijg je een elegante en sfeervolle uitstraling, zeker als het op de juiste manier wordt aangebracht. Laat dit daarom altijd doen door een behanger van Bouwsector Nederland.

Al meer dan 20 jaar zijn wij de behangspecialist van Nederland. Wij zullen je nieuwbouwwoning wanden eruit laten zien alsof ze met stuc zijn afgewerkt.

Daarnaast zul je ook geen last meer hebben van scheuren omdat het kras en stootvaster is dan stucwerk. Bovendien is stuc behang ook vele malen goedkoper als stucwerk.

Het is dus een feit dat je met stucbehang het mooiste resultaat behaalt voor de beste prijs. Contact ons voor meer informatie of een gerichte offerte op maat!

Stucbehang

Stucbehang sauzen met latex verf

Dit stuc behang kunnen wij voor je in elke gewenste kleur sauzen, maar hoe werkt dit? Bij Bouwsector Nederland maken we al jarenlang gebrui van voorbewerkt/voorgesaust stuc behang.

Dit zorgt ervoor dat we minder latex hoeven aan te brengen en direct een top eindresultaat krijgen. Het schilderen doen wij met A merken latex, zoals Sigma of Sikkens.

Kunnen wij een muur opleveren in elke kleur? Zeker weten! Je kunt zelfs bij ons je eigen kleuren stalen inleveren. Wil je dat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Muren glad stucen of stucbehang?

Muren glad maken kan met stucwerk natuurlijk erg goed. Echter, helaas heeft stucwerk ook een paar nadelen, zeker wanneer het wordt aangebracht in een nieuwbouwwoning.

Een groot nadeel is dat je de eerste jaren bij nieuwbouwwoningen last kan hebben van scheuren. Door je muren alleen te stucen zul je daar jarenlang last van houden. Dit moet je niet willen!

Stucbehang kan ervoor zorgen dat deze scheuren niet zichtbaar zijn. Stuc behang is dus perfect om te gebruiken op muren die kleine zetscheuren of krimpscheuren vertonen.

Wanneer er grotere scheuren in de muren aanwezig zijn, dan repareren onze stuc behangers dat eerst alvorens er stucbehang wordt aangebracht.

Stucbehang laten aanbrengen

Wat kost stuc behang? Wij hebben op dit moment een aanbieding van €12,49 per vierkante meter. Dit is dan inclusief alle materialen, het aanbrengen en sausen! Vraag een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024