Stucpasta

Stucpasta is een veelgebruikt materiaal in de bouw- en renovatiewereld. Als expert op het gebied van stucwerk, begrijpen wij natuurlijk hoe belangrijk juiste informatie is.

Hier zul je alles ontdekken wat je moet weten over stuc pasta. We gaan het hebben over het aanbrengen, voor- en nadelen en de kosten per vierkante meter.

Heb je een woning die je graag wilt laten stucen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden nu 10% korting op materialen en de arbeid. Vraag een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Stucpasta

Wat is stucpasta en waar wordt het voor gebruikt?

Stuc pasta kennen sommige mensen onder de naam stucmortel of pleistermortel. Het is een mengsel dat wij maken vanuit cement, zand en water.

Onze stukadoors gebruiken het om muren en plafonds glad te maken en een egale afwerking te geven. Zie het als een soort afwerkingslaag op ruwe ondergronden zoals beton of baksteen.

Het is gewoon perfect om onregelmatigheden mee te verbergen en de muur een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk te geven. Onze klanten zijn er heel erg over te spreken!

De voordelen van stucpasta

  1. Strak uiterlijk: Met stuc pasta kun je een gladde en strakke afwerking creëren. Het geeft muren een professionele en moderne look.
  2. Geen oneffenheden: Wij gebruiken het wanneer muren beschadigd zijn of kleine scheurtjes hebben. De pasta helpt ons om onvolkomenheden te verbergen en het oppervlak weer glad te maken.
  3. Zeer duurzaam: De duurzaamheid van het materiaal is bestand tegen scheurvorming en slijtage. Het is een oplossing voor je muren die langdurig is.
  4. Flexibele designs: Je kunt met stucpasta verschillende texturen en afwerkingen maken. Heb je een ontwerp gezien wat je aanspreekt? Neem het met ons door.

Waar kun je stuc pasta op aanbrengen?

  • Binnenmuren en plafonds: Wij brengen het meestal aan op wanden en plafonds in woningen, kantoren of appartementen.
  • Buitenmuren: Voor buitenstucwerk is stucpasta perfect om je buitenmuur te beschermen tegen de weersinvloeden.
  • Woningrenovatie: Oude gebouwen renoveren wij graag met stuc pasta! Omdat het zo flexibel is kunnen wij de originele uitstraling herstellen.
  • Decoratief: Voor decoratieve elementen zoals sierlijsten en ornamenten is het zeer geschikt. Dit komt wederom door de flexibiliteit van de pasta.

Wat is het verschil tussen Stucpasta en FinishPasta?

De stucpasta heeft een zeer hoog vullend vermogen en is zelfs tot 0 mm door ons weg te pleisteren, waardoor er geen aanzetten te zien zijn.

Finishpasta droogt zeer wit en hard op waardoor je een perfect glad oppervlak kunt realiseren.

De beste stuc pasta van Knauf.

Wat is Knauf Stucpasta?

Knauf Stuc pasta en Gyproc stucpasta zijn een kant en klare witte pasta voor het glad afwerken van je wanden en plafonds. Eenvoudig aan te brengen in meerdere lagen. Ook is er geen voorstrijk nodig.

Je moet wel eerst alle gaten en scheuren opvullen met Knauf Renoband.

Stucpasta laten aanbrengen en afwerken

Wil je stucpasta aanbrengen en schilderen? Dan is onze aanbieding perfect voor je. Wij bieden de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan of om ons in te huren met korting!

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024