Badkamer stucen

Alles wat je moet weten over een badkamer stucen. Denk aan het stucwerk, kosten en het stappenplan. Straks kun je een weloverwogen beslissing over voor je badcel.

Veel mensen willen liever een badkamer waterdicht laten stucen dan laten betegelen, Zowel bij een nieuwbouwwoning en bestaande renovatiewoning stucen zorgt dit er voor dat deze een unieke uitstraling krijgt.

Daarnaast kun je door het stucen van de badkamer alles veel makkelijker schoon maken vanwege het ontbreken van voegen.

We geven hier uitleg over stucwerk, in plaats van betegelen, en de gemiddelde m2 prijzen die Stukadoor Inhuren berekend voor het aanbrengen van stuc in de badkamer.

Regelmatig maken wij badkamers dicht met een waterdichte gips- of cementgebonden mortel. Wij krijgen veel vragen over het stucen van badkamers in plaats van tegelwerk.

Wil je de exacte prijs weten voor je badkamer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Badkamer stucen

De meest gestelde vragen

  • Kan er over badkamertegels heen gestuct worden?
  • Wat kost een badkamer stucen?
  • Is een badkamer stucen goedkoper dan tegelen?
  • Bestaat er betonstuc voor een badkamer?
  • Hoe duur is een badkamer stucen?

Geef je badkamer een nieuwe look

Het stucen van een badkamer is een geweldige manier om je ruimte een nieuwe uitstraling te geven. Er zijn verschillende soorten stucwerk die allemaal geschikt zijn voor badkamers, waaronder:

Gebruik altijd een waterbestendig en vochtbestendig stucwerk. Deze moet geschikt zijn voor de badkameromgeving. Voordat je het stucwerk aanbrengt, is het belangrijk om goed de ondergrond voor te strijken. Dit om een goede hechting te garanderen.

Je kunt beter niet je badkamer laten stucen voor of na het tegelen. Een stukadoor is natuurlijk niet heel goedkoop. Of je moet natuurlijk een offerte bij ons aanvragen!

Welk stucwerk (stuc) kun je gebruiken in een natte ruimte zoals een douche of badkamer? Wij geven je hier echt alle informatie omtrent een badkamer stucen en schilderen.

Wat kost een badkamer stucen?

De prijzen voor het stucen van een badkamer kunnen variëren. Het ligt aan het aantal vierkante meter en welke stuc wordt gebruikt. Bij deze de 7 mogelijkheden die wij bieden:

Afwerking badkamer M2 prijzen
Tadelakt Vanaf € 150
Beton Cire Vanaf € 150
Sausklaar stucen (waterdicht) Vanaf € 55
Microbeton of Microcement Vanaf € 150
Plafond glad stucen badkamer Vanaf € 18
Betonstuc / Betonlook Vanaf € 145
Uitvlakken badkamerwanden Vanaf € 24

Het betreft gemiddelde m2 prijzen wat een stucadoorsbedrijf kan berekenen. Uiteindelijk bepalen de waterdichte coating en de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt de uiteindelijke m2 prijs.

Wil je exact een kostenplaatje ontvangen binnen 2 minuten? Vul dan vrijblijvend ons offerte formulier in en ontvang direct de kosten van het badcel stucwerk snel in je mailbox.

Stucen badkamer

Waarom een badkamer stucen?

Een nieuwe trend op het gebied van wandafwerking is stucwerk. Je badkamer stucen kan volledig waterbestendig en is een prachtig alternatief voor het betegelen van badkamer wanden.

Het grootste voordeel van een badkamer stucen in plaats van betegelen is de hygiëne. Dit komt omdat het stucwerk naadloos is (zonder voegen). Je kunt het zo aanbrengen dat je amper last zult hebben van schimmel of vieze plekken.

Het stucwerk op de muren wordt door Stukadoor Inhuren altijd afgewerkt met een 2 componenten coating. Deze zorgt ervoor dat alles blijft zoals het door ons is aangebracht.

Badkamer stucen welk materiaal

Knauf Aquastuc gipspleister is perfect voor het stucen van natte ruimtes, zoals badkamers. Dit komt door de waterafwijzendheid.

Het is een basis- en afwerkpleister in één, waardoor je gegarandeerd een snel een mooi resultaat krijgt. Lees als onze tips voor stucen badkamer of vraag een offerte aan.

Badkamer laten stucen door Stukadoor Inhuren

Het laten stucen van een badkamer hoeft niet veel te kosten. Voor enkele honderden euro’s heb je een strakke badkamer die jarenlang meegaat.

Mocht je een badcel willen laten stucen dan hebben wij een mooie aanbieding. Maak gebruik van onze actieprijs en vraag geheel vrijblijvend een goedkope offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024